Nanny ter Wiel

OVER het werk

Mijn leven is kunst en muziek. Zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig met schoonheid in klanken, in vormen, in lijnen en in kleuren. Werken in pastel en met olieverf zijn mijn favoriete materialen om uit te drukken wat ik wil weergeven: portretten, stillevens, het (Wadden)landschap, mooie bloemen, de kop van een dier, inclusief de mooie ogen of gewoon een fantasievol onderwerp. In alle technieken waarin ik werk vind ik het detail een belangrijk element. Kleine dingen kunnen mij heel erg boeien en het maakt dat ik iets in een werk kan leggen wat helemaal van mij is.  

Ode aan de (oudste) bomen van de plantentuin 

Olieverf op panelen van trespa en uniprime multiplex op een houten geraamte in combinatie met echte takken van verschillende bomen. 

NEEM CONTACT Op

www.nannyterwiel.nl