Claudio J. Pincas Feldman

OVER het werk

Voor deze gelegenheid stelden ze me voor om iets hangends te doen, gelegen onder een specifieke boom van het park. We bestudeerden verschillende ideeën en uiteindelijk kozen we voor de hangende bladeren. Het ontwerp is gebaseerd op schetsen en de tekening die ik maakte in 2021 de serres van de Plantentuin ‘Bladeren’. Zodra de tekeningen waren gemaakt, werden ze vervolgens opgestuurd om met een laser uit te laten snijden.

Hoewel ik geïnteresseerd ben in andere ideeën, met veel volume of sculpturaal, moest ik op zoek gaan naar een haalbaar ontwerp dat eenvoudig, goedkoop en mogelijk was voor de installatie en de daaropvolgende demontage. Ik droom van het realiseren van grote volumineuze ideeën, waarvan ik denk dat het heel mooi zou kunnen zijn voor een park als dit.

Bladeren

NEEM CONTACT OP

www. architecturalartist.be
claudiofeldman@gmail.com